Anlita oss

Fryshusets Nätvandrare startade 2007 har mångårig erfarenhet av socialt arbete på Internet, ungas nätvardag och det positiva och negativa med världen online.

Vi skräddarsyr våra föreläsningar och utbildningar för att passa för just er och era behov och önskemål. Vi har också ett antal färdiga föreläsningar och paket.

Om ni vill att vi kommer till er och föreläser tillkommer kostnad för resa och boende om det är på annan ort. Ni är alltid välkomna till oss på Fryshuset, vi har många olika lokaler som är lämpade för föreläsningar och utbildningar, det går bra att boka lunch och fika i vår restaurang och vi kan även tillhandahålla mer övergripande studiebesök. 

 

Kostnader

Föreläsningarna ligger på mellan 5-15 000:- plus moms, beroende på uppdragsgivarens önskemål

Tidigare meriter

Vi har föreläst för föräldraföreningar, skolpersonal, arbetsförmedlare, barn- och ungdomar, riksdagspolitiker, socialtjänst, journalister och fritidsverksamheter, både inrikes och utrikes.

Vi har i flera år deltagit tillsammans med Fryshuset under politikerveckan i Almedalen, där våra seminarier, föreläsningar och panelsamtal varit välbesökta och uppskattade.