Anlita oss

Vilka frågor behöver ni lyfta hos er?

 

Fryshusets Nätvandrare har sedan starten 2007 mött och hjälpt tusentals ungdomar online samt föreläst för så väl unga som vuxna.

I våra föreläsningar/utbildningar behandlar vi frågor som netikett, självförsvar online och livet på nätet. Vi skapar en bra balans mellan diskussion, nyfikenhet och kunskap.

Vår verksamhet består av två delar, socialt arbete och utbildning/kunskapsspridning. Det sociala arbetet sker digitalt där vi möter och besvarar ungas frågor om livet.

Med mångårig erfarenhet av socialt arbete på internet har vi god kunskap kring ungas vardag på nätet samt det positiva och negativa som sker online.

Kunskapen sprider Nätvandrarna genom färdiga föreläsningar och utbildningar till både unga och vuxna. Självklart skräddarsyr vi även upplägg för att passa era behov och önskemål på bästa sätt. 

Vi utgår från Stockholm med hela Sverige som arena för vårt arbete.
Ni är alltid välkomna till oss på Fryshuset, vi har många olika lokaler som är lämpade för föreläsningar och utbildningar och det går bra att boka lunch och fika i vår restaurang. 

 

Tidigare meriter

Vi har föreläst för föräldraföreningar, skolpersonal, arbetsförmedlare, barn- och ungdomar, riksdagspolitiker, socialtjänst, journalister och fritidsverksamheter, både inrikes och utrikes.

Vi har i flera år deltagit tillsammans med Fryshuset under politikerveckan i Almedalen, där våra seminarier, föreläsningar och panelsamtal varit välbesökta och uppskattade.

För mer information och bokning kontakta:

Projektledare & föreläsare för Nätvandrarna
Jasmine Rosell, jasmine.rosell@fryshuset.se
Tel: 076 00 10 646

 

Pdf att skriva ut hittar du här.